Ваня Щерева сподели какво мисли за Евгени и разкри тайни от кухнята на „Ергенът“ (ВИДЕО)

8

„Евгени Генчев е умно момче, абсолютно смислен човек, и наистина му беше много важно да срещне любовта.“ Това споделя певицата и писателка Ваня Щерева, която бе част от редакторския екип на риалити предаването “Ергенът”.

“Този човек си работи по света и въобще не му дреме дали ще бъде популярен в България, или не. Нацелили са го в период, в който е бил сам и е търсил и си е казал: “хвърлям се”. Приел е веднага, защото е бил наистина в търсене”, разкри Щерева по време на гостуването си в подкаста “”Campio”.

Ваня Щерева разказа още неща от “кухнята” на предаването. “Не съм си съставяла за никого лошо мнение. Сега виждам цялата картинка по телевизията. Защото, когато си вътре не можеш да видиш всичко. Докато на едното място се случва нещо, мен ме няма. Аз съм на среща с ергена. И накрая се сглобяват нещата и си виждаш пъзела нареден. Там не съм разбрала изобщо кой кого мрази. Иначе още от началото едно момиче ми беше много симпатично и то си остана до края – Джия. Но не знам как ще се развият нещата. В момента като дойде четвъртък и свърши “Ергенът” ми е много гадно до другата сряда. Така че то е пристрастяващо. Айлин, Валерия, Елена, Пам. Мони, която сега напусна, с нея не съм говорила много. Но си спомням, че като я видях си помислих, че има някаква магия в нея. Искаш да я гледаш. Красива е. Колкото и да е направена. Като кукла е, интересна е. По улиците къде ще срещнеш такова нещо. Тя е различна.“, смята Ваня.
„Колко много народ в момента на гърба на това предаване правят влогове и това върви. А пък аз нищо не съм направила. Аз наистина няма какво да кажа. Не мога да ги изхейтя. Миналата година имаше много за хейтене.
Като видя коментари, че предаването е нагласено си викам: “много ви знае на вас главата”. Хората много бързат да съдят. Ти виж гоненето, което е станало в “Игра на тронове”. Тъкмо някой стане главен герой и му режат главата. Ти ако си продуцент, ще позволиш ли да ти убият главния герой. Това момче си има характер, отива и вижда, че не стават нещата – чао. Отиваме натам. Това е характерното за него – че си има характер.

Аз гледам, че има цели групи в социалните мрежи, в които се обсъжда всичко. Те са страшни детективи за всичко. Чета и се забавлявам много, защото има такива твърдения”, каза още тя.
В последните дни се завъртя новината, че една от участничките в предаването е мъж. “Елисавета да е мъж? Глупости! Тя е съвсем нормална жена. Но добре – мъж е, мъже е! Нека да се трещи, може пък да е добре това за предаването”, завърши шеговито Ваня Щерева.

Коментари
Зареждане...