Лора Крумова хвърля луди пари за ВИП диета

10

Журналистката Лора Крумова е предприела нов курс в битката си с килограмите и вече се храни по стриктен план.
Водещата от Нова телевизия се е абонирала ежедневно да ѝ доставят здравословна храна с точно измерени калории и разпределена в порции, за да контролира теглото си. Услугата, набрала популярност напоследък в светските среди, не е никак евтина.
Проверка на цените показва, че дневните менюта, състоящи се от закуска, едно ястие за обяд, салата, едно основно за вечеря, десерт и няколко ядки вървят между 45 и 50 лева, а порциите са оскъдни. Те се приготвят в професионална кухня и се доставят до адреса на клиента в кутийки, за да му бъде възможно най-удобно. Предварително са изчислени калориите в ястията, а в случая на Лора те били по-малко от тези, които трябва обикновено човек да приема, за да можела да влезе в калориен дефицит и да започне да топи килограми.

Средно за месеца Крумова хвърляла по 1500 лева за ВИП диетата с доставки на храна. Изключително трудно ѝ било да не се изкушава да хапва от домашно приготвените ястия, които готвела за съпруга си Сотир и двете им деца Явор и Мина. Въпреки това се опитвала да прояви стоическа воля, защото била твърдо решена най-сетне да влезе във форма.
След двете раждания тв звездата напълня драстично и претърпя редица неуспехи да си върне старата фигура, макар да се подлагаше на какви ли не диети. Строгите режими тя съчетаваше и с редовни тренировки във фитнеса, но дори и те не дадоха необходимия резултат.
Крумова неведнъж е споделяла, че в началото ѝ било изключително болно да чете обидни коментари по свой адрес относно килограмите ѝ, но с течение на времето се примирила и гледала да ги приема с чувство за хумор, пише „Уикенд“.

Откакто се върна на екран и започна на води предаването „На фокус“ по Нова телевизия, журналистката получила деликатни намеци и от началниците си да обърне по-сериозно внимание на външния си вид. 43-годишната Лора можела да си позволи да хвърля по 1500 лева за диетата, която спазвала в момента, защото получавала завидно висока заплата от работодателите си.
Тя винаги е била сред скъпоплатените тв лица, а мълвата гласи, че в Нова ТВ, където има ефир веднъж седмично в неделя, тя се върнала срещу възнаграждение от 7 бона на месец. Допреди това Крумова работеше като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис срещу два пъти по-малко пари.

Коментари
Зареждане...