Графа подготвя мащабен концерт на стадион „Васил Левски“

11

Националният стадион „Васил Левски“ от няколко години не е бил арена на музикално събитие, но ето че той отново ще стане сцена на концерт – и то на български изпълнител. Владимир Ампов-Графа обяви, че ще пее там на 30 септември. Той вече е пълнил с публика най-голямата зала на закрито – „Арена София“ (тогава „Арена Армеец“) през 2017 г.Графа обяви новата си мащабна цел, като се появи на малка сцена пред билборда на централния вход на стадиона и зарадва група фенове и минувачи. „Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион „Васил Левски“ – с този кратък анонс той сподели събитието и в социалните мрежи.Продажбата на билетите започва на 22 март в мрежата на Eventim, а най-бързите 3000 фенове ще могат да купят пропуските си за събитието на промоционални цени. Концертната програма ще е наситена с хитове като Drama Queen, „Невидим“, „Дим да ме няма“, „Да“, „Ако има рай“ и „Давам всичко за теб“ – от различни етапи на продължаващата над три десетилетия музикална кариера на потомствения певец.
„Това е може би най-голямата крачка в моя музикален път и мисля, че я правя в точния момент. Феновете могат да очакват един епичен и грандиозен концерт, който не са виждали до този момент от мен. Нещо без аналог в българската поп музика. Обещаваме, че няма да ви разочароваме“, каза Владимир Ампов – Графа пред bTV.
Преди дни певецът представи своя най-нов сингъл „Вековна гора“ в сътрудничество със световноизвестния хор „Мистерията на българските гласове“.
Стадион „Васил Левски“ през годините е бил сцена за концертите на звезди като Мадона, AC/DC, „Металика“, Роджър Уотърс, Джон Бон Джови и „Скорпиънс“. Пълнили са го и чалга звезди като Азис и Лепа Брена, както и изявяващият се напоследък на политическата сцена Слави Трифонов с „Ку-ку бенд“.
5

Коментари
Зареждане...