Мария сподели подробности за връзката със съпруга си

14

Попфолк певицата Мария сподели в национален ефир пред Алекс Сърчаджиева, че връзката ѝ със съпруга ѝ е истинска, обичат се, показа даже видео с него, в което Мария го предизвика да разкаже кое харесва и кое не в жена си.
Той я описа като идеална жена и майка, но намекна и за голяма доза ревност у нея, с което водещата също се съгласи, споделяйки, че певицата изглежда като ревнива жена.
В сферата на шегите Мария разказа и че двамата с Миро имат общо три деца в различни възрасти и макар понякога да мислят да имат и общо дете, все още не са взели такова решение, пише flagman.bg.За финал Мария сподели ден от снимачната си площадка, където подготвя клип и песен, с които да се завърне на сцената след две годишно прекъсване, сега тя иска да зарадва феновете си с още по-добри песни и да бъде ново начало за вече двадесет годишната ѝ кариера на сцената на родната музика. Освен поп-фолк, Мария има и фолклорни изпълнения и дуети с различни изпълнители от страната и от чужбина, но последните години фокус сякаш бе личният ѝ живот и не толкова нейната музика.
А дали феновете отново ще харесат нейните проекти предстои да видим, в този доста конкурентен бранш дали Мария не е загубила от позициите си.
2.8

Коментари
Зареждане...