Клоп: Все още нищо не е свършило!

0 23

Мениджърът на Ливъппул Юрген Клоп бе разочарован след загубата 0:1 от Атлетико Мадрид на „Уанда Метрополитано“ в първия осминафинал между двата тима в Шампионската лига лига. Германският специалист обаче не губи надежда. Той обяви, че на реванша ще е много различно.

“Този резултат устройва само и единствено Атлетико. Те щяха да са доволни и на 0:0. Но трябва да приемем нещата такива, каквито са. Добре дошли на „Анфийлд“. Все още нищо не е свършило. Точно това не трябваше да става, но се случи. Очаквахме подобна битка и подобна атмосфера. Харесаха ми много неща от мача”, заяви Клоп.

“Липсваше ни нещо във финалната третина. Те се защитаваха с всички средства – особено в наказателното си поле бяха безупречни. Садио Мане бе набелязан и се постараха да му изкарат жълт картон. В подобна атмосфера реферът трябва да бъде много стабилен. Играчите на Атлетико падаха за щяло и нещяло. Но не ги обвинявам. Всичко е наред. Резултатът е 0:1 на полувремето, а ни предстои най-дългата почивка между полувремената и смятам да я използваме максимално”, каза още специалистът.

Източник: Fakti.bg

Коментари
Зареждане...