Абсолютна фаворитка в „Ергенът“…

13

Форматът „Ергенът“ си тече по бТВ. Нежното състезание за сърцето на ергена Евгени е в разгара си. Може вече да се твърди, че част от дамите в предаването са по-близо емоционално до виртуозния български пианист. Даже и физически. Една от фаворитките за победителка в „Ергенът“ 2, макар че победителка може би не е точният изказ, все пак говорим за любов, е Айлин Бобева.
Тя е модел, а и има успехи в каратето. Любопитна комбинация. Прави впечатление, че освен, че е интелигентна и романтично настроена, Айлин е фортуна в спорта, в сравнение с огромна част от другите участнички.
Наскоро 10-ина от момичетата влезнаха в импровизиран баскетболен мач в предаването и останаха впечатления, че Бобева беше единствената, която реализира от нейния тим, а дори и вкара над 50 процента от точките въобще в мача.

Изглежда Айлин Бобева няма равна в баскетбола в имението, зевзеци дори се шегуват, че би победила самия ерген на доста спортове. Засега в активността в целувките помежду им май „резултатът“ е равен. Симпатията е налице. Бобове определено пък е „царицата“ на баскетбола в луксозното имение. Да се надяваме, че в следващите епизоди, няма да има спортни игри свързани с каратето, че тогава положението може да е по-разгромно откъм спортен план дори и сравнено с игрището за баскетбол.

Коментари
Зареждане...