Виктория Капитонова посочи своя фаворит в „Hell’s Kitchen“ (ВИДЕО)

9

Виктория Капитонова сподели, че не е гледала предаването „Hell’s Kitchen“ досега, но през януари тази година е получила съобщение от продуцентите с предложение да се включи в кулинарната надпревара като част от отбора на Златните.

„Много се радвам, че участвам в предаването. Интересно е, понякога е много напрегнато, а понякога е много весело. Всеки път, когато нашият отбор влезе, има игра, а след това готвим. По този начин не се чувстваме толкова напрегнати, както се очаква да бъдем в Кухнята на Ада. Ние разчитаме на отборната игра и наблюдаваме кой с кое се справя най-добре. Винаги се опитваме да действаме за благото на отбора. От самото начало се вижда кой има повече опит и тези играчи бутаме напред“, сподели Виктория в ефира на NOVA.

„В игрите преди готвенето трябва да мислиш и дори понякога да прилагаш физическа сила. Играта със сумо беше много забавна. Трябваше да се боря срещу Виктор, но беше много забавно.“

Виктория е категорична, че шеф Ангелов е строг, но и снизходителен, благосклонен към звездния отбор.

„Мисля, че Цвети е любимка на всички. Много е готина, възхищавам се на куража ѝ. На тази крехка възраст да влезеш в такъв формат и да се откъснеш от света, не е лесно. Тя има много естествен начин на поведение и не се преструва изобщо. Приема провалите с усмивка и има голям потенциал“.

Инфлуенсърката, която през последните години стана риалити звезда, е категорична, че повечето конфликти, които се случват в подобни формати, се дължат на обстановката и вероятно никога не биха се случили в реалния живот.

„В следващите епизоди на Hell’s Kitchen предстоят много забавни моменти. Ще се борим до последно да задържим отбора си в пълен състав. Към днешна дата сме с -1 човек. Но идеята е да се държим заедно, за да сме по-силни. Не се страхувам от кулинарните предизвикателства, но ме е гнус от някои неща и не бих искала да ги докосвам. Като буболечки например. Всички участници в този сезон са много амбицирани да спечелят. Аз ще стискам палци на Цвети. Нека най-добрият да победи.“

Коментари
Зареждане...