Диляна Попова вече не крие кой е мъжът в живота ѝ

14

Диляна Попова най-накрая проговори за мъжа до нея, въпреки че няколко пъти досега двамата бяха изловени да си разменят нежности и усмивки. Наскоро моделът дори официално го и показа в публичното пространство и показа, че вече няма никакво намерение да се крие от любопитните погледи.
Мъжът до изкусителната красавица, който зае мястото на Асен Блатечки в сърцето ѝ, се казва Лъчезар Захариев, а връзката им датира от последните две години и изглежда доста сериозна вече.
„Да, то вече от две години са си такива, но избягвам да го коментирам. За толкова години, съм споделяла много малко неща около това какво се случва с връзките ми, но вече не мога да крия, че сме заедно“, споделя в скорошно интервю за „Труд“ красавицата.

И добавя, че поне за момента не е мислела за сватба, не е имала дори досега изобщо такива желания в живота си, защото „искам всичко да е easy (леко, спокойно). Не се напрягам, имам си едно дете и искам да си живея спокойно“.
Припомняме, че с бащата на детето си – актьорът Асен Блатечки, Диляна Попова на няколко пъти се събираше и разделяше, докато накрая окончателно не сложиха край на отношенията си. не мина много време след това и тя срещна правилния човек, с когото няма да е изненадващо минат и през олтара.

Коментари
Зареждане...